Agile transformationer og vejen til agil succes

Skal jeres virksomhed være rustet til fremtidens mange udfordringer? Hos Agil Agenda bliver I godt klædt på til at gå fremtiden i møde med kompetent strategisk rådgivning om agile transformationer og optimeringer af det I allerede er i gang med.

Den stigende digitalisering og hastige udvikling stiller større krav til landets virksomheder. Man bliver i stadig højere grad nødt til at kunne tilpasse sig kundernes –  de internes såvel som eksternes – skiftende behov og udvikle nye løsninger, der hurtigt skaber øget værdi for dem.

Vi tilbyder både kurser, foredrag og workshops omkring håndteringen af agile transformationer.  Her har vi sammensat et 1-dags kursus med agile transformationer og optimeringer som omdrejningspunkt. Vi kommer blandt andet  igennem de 4 mest udbredte agile metoder inkl. Spotify, og hvordan I kan optimere brugen af dem. Du lærer også, hvordan I undgår “agilewashing”, så I får mest muligt ud af jeres agile initiativ. Vi gennemgår Annette Vendelbos veldokumenterede 6-trinsmodel til agile transformationer. Det hele er godt krydret med hands-on øvelser.