Handelsbetingelser

Betaling

Xvoto modtager betaling med Mobilepay eller Dankort/VISA-Dankort. Betaling bliver trukket på din konto, når du har accepteret køb af ydelsen eller dokumentet eller tilmeldt dig undervisning.

Xvoto krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Generelle rabatter

Xvoto yder generelt 15% rabat på kurser ved tilmelding af 5 personer eller derover til det samme kursus.

Levering

Elektroniske materialer: Xvoto tilstræber, at elektroniske materialer kan downloades umiddelbart efter bekræftelse af købet/accept af download.

Deltagelse i kurser og køb af foredrag: For køb/tilmelding til deltagelse i kurser eller køb af foredrag sker levering af købet på selve dagen for kurset eller foredraget.

Bemærk venligst, at filmoptagelse og fotografering kan forekomme på Xvotos kurser og foredrag. Xvoto forbeholder sig retten til at bruge billeder og/eller optagelser i alle nuværende og fremtidige medier uden at stå til ansvar overfor eller skulle lave nogen form for betaling til dig.

Reklamationsret

Xvoto tilstræber at have høj kvalitet i digitale produkter, kurser og foredrag, men Xvoto fraskriver sig ansvaret for evt. udefrakommende foredragsholderes kompetencer og for deltagernes subjektive opfattelse af kvaliteten af kurser og foredrag m.v.

Der ydes således ingen reklamationsret i forbindelse med download af digitale produkter eller deltagelse i betalbare kurser og arrangementer.

Fortrydelsesret
Der gives ikke fortrydelsesret på digitale produkter f.eks. online kurser, whitepapers og skabeloner til download, såfremt download er påbegyndt.

Ved tilmelding til og køb af betalbare arrangementer som kurser og foredrag, er der 14 dages fortrydelsesret, regnet fra købstidspunktet. Købsprisen refunderes til din konto inden for 14 dage efter modtagelse af din framelding.

Afbestilling

Når som helst indtil 3 uger før datoen for det planlagte kursus, foredrag eller arrangement kan du afbestille din deltagelse. Ved afbestilling senest 3 uger før kursus- eller arrangementsdatoen refunderes 50% af købsprisen. Ved afbestilling senere end 3 uger før arrangementsdatoen ydes ingen refusion.