Agil masterclass for ledere

1-dags masterclass med fuldt fokus på stærk agil ledelse

På en enkelt intensiv dag kommer vi i dybden med, hvad god agil ledelse kræver. Der er markante forskelle på at lede klassiske teams og projekter og agile teams. Og ikke nok med det, der er forskelle på, hvad der skal til, alt efter hvilken agil metode eller framework, I har valgt at arbejde med.

Vi stiller skarpt på de problemstillinger, mange ledere oplever, når deres teams arbejder agilt. Der vil være vaner, man er nødt til at gøre op med, for leder I, som I plejer, bliver I sandsynligvis selv den største forhindring for organisatorisk agilitet. Det skal I selvfølgelig undgå.

Alting har en pris – det har organisatorisk agilitet også. Ledelsen har et særligt ansvar, og vores erfaringer viser, at hvis lederne ikke er med på den agile vogn og ved hvordan, de kan understøtte deres agile teams optimalt, så opnår man langt fra alle de gevinster, man ellers kunne få.

Kurset er for dig, der er eller skal til at være leder for et eller flere agile teams. Det er også for dig, der står i spidsen for en agil transformation eller agil implementering.

Skriv dig på venteliste her, så vender vi tilbage med flere detaljer.

Pris: 9.800 kr. + moms
Tidspunkt: 6. november 2024
Sted: Centralt i København