1/2-dags workshop: Find rundt i den agile labyrint

Flere og flere organisationer ønsker at blive mere agile, men hvordan? Der findes adskillige metoder og frameworks at vælge mellem, og her lærer du hvordan, I vælger den bedste vej for jer! 

På denne interaktive workshop får du grundig indsigt i, hvad man skal have for øje, når man skal afgøre hvilken agil vej man skal vælge. En transformation fra en klassisk projektmetode til en agil, er ikke simpel. Den kræver grundig overvejelse, for ikke alle metoder kan fungerer alle vegne. Der er nogle forudsætninger, der skal være til stede for at få agil succes, så man opnår de gevinster, man er ude efter.

Du får en gennemgang af de mest anvendte agile metoder og frameworks, de fordele og ulemper der er ved den hver især, og ikke mindst de forudsætninger der skal være til stede for at få dem til at fungere.

Du får den objektive viden, der skal til for, at din virksomhed kan tage et velovervejet valg, når I vil være mere agile. Gennem diverse øvelser på workshoppen får du en klar ide om, hvordan I finder den rigtige vej gennem den agile labyrint og undgår dyre fejltagelser.

Workshoppen er også for jer, der er gået i gang med agile initiativer, men ønsker en lidt bredere og dybere viden om agile metoder og frameworks, så I kan finjustere kursen.

Skriv dig på venteliste her, så vender vi tilbage med flere detaljer.

Pris: 3.000 kr.+ moms
Tidspunkt: Kurset afholdes ved 4 deltagere
Sted: Vi aftaler tid og det sted, der passer jer bedst